Fashion

Goldband lanceert eigen Steel Blue-werkschoen

De mannen van Goldband hebben samen met Steel Blue een zelfontworpen limited edition werkschoen gelanceerd. Met de bouwschoen brengen de Hagenezen en Steel Blue de dansvloer naar de bouwplaats en vice versa. De schoen komt in een mannen- en vrouwenversie en is vanaf vandaag beperkt verkrijgbaar bij geselecteerde bouwgroothandels.

De Goldband x Steel Blue-werkschoen is gisteravond geheel in stijl gelanceerd tijdens een modeshow in een Haagse bouwmarkt. Milo: “Vroeger kwamen we hier een aantal keer in de week om spullen te halen en in te kopen. Nu lanceren we hier onze eigen werkschoen. De schoen is niet alleen een mode-item, maar heeft ook de juiste veiligheidscertificaten.”

Dit best verkochte Steel Blue-model staat bekend om hoogwaardig comfort en veiligheid. De werkschoen is volledig door Goldband gecustomized. De mannen hebben gekozen voor een zandkleurige loopzool en een combinatie van verschillende typen hoogwaardig waterafstotend leder. De karakteristieke geschulpte, gepolsterde kraag biedt veel bewegingsvrijheid. Met de ritssluiting van industriële kwaliteit gaat de schoen gemakkelijk aan en uit.

Tot aan de kleinste details is de handtekening van Goldband terug te zien. In de oogjes van de veters, het etiket en de veters. De schoen heeft verschillende referenties naar de stad Den Haag. Zo heeft ieder paar een groen en geel vlak en staat ‘070’ gegraveerd in het label. Daarnaast wordt een dubbele set Goldband-veters meegeleverd, zodat je kunt afwisselen tussen zwarte of gekleurde veters.