Events

Tom Odell brengt zijn ‘The Black Friday Tour’ naar Nederland

Tom Odell komt op zaterdag 23 maart naar AFAS Live in Amsterdam in het kader van The Black Friday Tour, gelijknamig aan zijn nieuwe album dat op 26 januari verschijnt. Het wordt de grootste tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa uit de carrière van de singer-songwriter tot nu toe. Tickets zijn vanaf 27 oktober om 11:00 uur te koop via Ticketmaster. Voor een kaartje betaal je 44,80 euro, inclusief servicekosten.

The Black Friday Tour begint op 11 maart in Glasgow en vervolgt zijn route door Manchester en Wolverhampton, met als kers op de taart twee shows in The Roundhouse in Londen. Na de shows in het Verenigd Koninkrijk reist Tom Odell af naar Europese steden waaronder Parijs, Amsterdam en Berlijn. Wasia Project sluit aan als support tijdens de Europese tour.

Tom Odell heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd gedurende de afgelopen tien jaar. Hij bracht vijf meeslepende albums uit. Deze platen leverden hem 28 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify op, 4 miljard streams en 8 miljoen volgers.