Events

DGTL presenteert eerste namen van paasfestival

Het duurt nog wel een tijdje, maar na de koude maanden die we nu gaan krijgen is het weer tijd om te festivallen. DGTL Amsterdam trapt elk jaar met Pasen het festivalseizoen af. Dit betekent dat de aankomende editie valt in het weekend van vrijdag 29 maart tot en met zondag 31 maart 2024. Na een succesvolle pre-sale vorige week zijn de early-bird tickets uitverkocht. Er zijn nog slechts enkele kaarten over voor de zondag en voor het gehele weekend. Vandaag start de reguliere ticketverkoop.

Met de start van de reguliere kaartverkoop zijn ook de eerste namen onthuld. DGTL pakt komend jaar uit met onder meer Âme en Dixon, die in 2022 de DGTL openingsavond tot spectaculaire hoogten lieten stijgen en nu samen terugkomen naar de NDSM-werf. Young Marco is door zijn What You Say?/Dekmantel Boiler Room-set dit jaar groots internationaal doorgebroken. DGTL is ook trots op de komst van Héctor Oaks, wiens b2b met Helena Hauff op ADE 2023 als een van de hoogtepunten gold. Daarnaast keren dit jaar onder andere FJAAK en Kobosil terug naar de festivaleditie van 2024, nadat ze voor het laatst in 2017 en 2022 hebben opgetreden bij DGTL.

In november en januari worden de overige namen van de line-up gepresenteerd. Het openingsprogramma op de DGTL-vrijdag wordt in later bekendgemaakt.