Audio

Peggy Gou werkt op haar nieuwe single samen met Lenny Kravitz

Peggy Gou heeft haar nieuwe single I Believe In Love Again uitgebracht. Op het nummer werkt de Zuid-Koreaanse dj/producer samen met de Amerikaanse zanger Lenny Kravitz. De nieuwe samenwerking is Gou’s eerste release sinds (It Goes Like) Nanana, een van de grote zomerhits van dit jaar.

“De jaren 90 hebben zo’n enorme invloed gehad op mijn muziek”, legt Peggy Gou uit. “Mensen weten dat ik inspiratie haal uit de dance-, house- en rave-scene van die tijd. Maar op deze nieuwe single ga ik een stapje verder en werk ik samen met mijn grote r&b-held van de nineties. Ik heb eindeloos naar zijn album 5 geluisterd, maar eigenlijk is zijn hele discografie geweldig.”

“Toen Lenny Kravitz de studio binnenkwam ging het eigenlijk heel snel. Hij schreef teksten en creëerde die ongelooflijke gitaarriff. I Believe In Love Again is een sterke boodschap van positiviteit en hoop. We hopen dat iedereen dat voelt als ze de track horen.”

I Believe In Love Again en (It Goes Like) Nanana zullen beide staan op Gou’s aankomende debuutalbum, dat komend jaar verschijnt via XL Recordings. Wij kunnen niet wachten.