Culture

‘Renaissance: A Film by Beyoncé’ vanaf 1 december te zien bij Kinepolis

Na Taylor Swift is binnenkort ook Beyoncé op het witte doek te zien. Vanaf 1 december is Renaissance: A Film by Beyoncé, met exclusieve beelden achter de schermen, te bewonderen in de bioscoop bij Kinepolis. Tickets zijn vanaf nu te koop via Kinepolis.nl/musicandmovies.

In Renaissance: A Film by Beyoncé volgen we Beyoncé vanaf de opening van haar tour in Stockholm tot de laatste show in Kansas City. Je ziet niet alleen het concert, maar ook beelden achter de schermen met haar familie. “Mijn doel voor deze tour was om een plek te creëren waar iedereen vrij is en niemand wordt veroordeeld”, zo laat Beyoncé weten in de trailer.

Kinepolis wil de Beyhive iets extra’s bieden. Voor iedereen die op 1 december kaartjes bemachtigd op rij 4 stoel 4 ligt een speciaal cadeau klaar. Nummer 4 is namelijk Beyonce haar lievelingsgetal. Dit geldt dus op 1 december voor de volgende locaties: Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den bosch, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Utrecht Jaarbeurs en Kinepolis Zoetermeer.