Winnen

Win Britney Spears’ autobiografie ‘The Woman In Me’

Popicoon Britney Spears heeft haar eigen verhaal op papier gezet. De autobiografie, getiteld The Woman In Me, is sinds kort in Nederland te koop. Wij mogen twee exemplaren van het boek verloten.

Weet je het nog? Het was juni 2021 toen Britney de wereld haar kant van het verhaal vertelde tijdens een rechtszitting die wereldwijde aandacht trok. Het was een gamechanger. Haar woorden deden ons anders kijken naar het leven van de superster, maar ook naar de personen om haar heen. In The Woman In Me onthult Britney voor het eerst haar ongelooflijke reis. Met opmerkelijke openhartigheid en humor belicht ze herinneringen en blijkt hoe krachtig muziek en liefde kunnen zijn.

The Woman In Me is sinds kort bij de betere boekenwinkels verkrijgbaar voor een adviesprijs van 22,99 euro. Maar met een beetje geluk win je hem natuurlijk gewoon bij ons. Wil jij de autobiografie van Britney Spears winnen? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Britney Spears’ met daarin jouw volledige naam en adres. Onder alle deelnemers zullen wij twee boeken verloten. De winnaars zullen per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.