Events

Troye Sivan kondigt een tour aan (en komt ook naar Nederland)

Troye Sivan heeft zijn Something To Give Each Other 2024 Tour aangekondigd, waarmee hij volgend jaar door Europa en het Verenigd Koninkrijk reist. Op donderdag 20 juni komt de Australische singer-songwriter naar Nederland en geeft hij een concert in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start vrijdag 8 december om 9:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 49,28 euro, inclusief servicekosten.

De tour staat in het teken van het bejubelde album Something To Give Each Other en telt 17 data. Het eerste concert vindt op 29 mei plaats in Portugal, in het Coliseu dos Recreios in Lissabon. Daarna volgen shows en festivals in onder meer Denemarken, Duitsland, Ierland, Schotland, Spanje, Tsjechi√ę, Zweden en Zwitserland. De tour eindigt in de iconische OVO Arena Wembley en de Utilita Arena in Birmingham.

Troye Sivan is een Grammy-genomineerde Australische singer-songwriter en acteur die zich heeft gevestigd als een icoon in de werelden van popmuziek, mode en LGBTQIA+ gemeenschap. 26 miljard streams en 10 miljoen verkochte albums wereldwijd zijn mijlpalen die slechts weinig artiesten kunnen claimen. Dit al op 28-jarige leeftijd bereiken is iets bijzonders.