Events

Balaton Sound kondigt eerste namen aan: o.a. Lost Frequencies en Marshmello

Heineken Balaton Sound heeft vandaag de eerste namen onthuld voor de editie van 2024. Onder meer James Hype, John Newman, Lost Frequencies, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Purple Disco Machine en Timmy Trumpet reizen in 2024 af naar het vierdaagse festival, dat plaatsvindt van 3 t/m 6 juli aan het Balatonmeer in Hongarije.

Balaton Sound is een van de grootste elektronische strandfestivals van Europa. Het is dé ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van een zonvakantie en een festival. Al sinds de eerste editie in 2007 weet het festival een eclectische mix van dance, house en techno naar Hongarije te halen.

Naast wereldberoemde artiesten en dj’s komen er jaarlijks ook bezoekers van veel verschillende nationaliteiten naar Heineken Balaton Sound. Het festival is erg populair onder Belgische en Nederlandse festivalgangers. Die verzamelen zich graag op de Lakeside Camping en dansen bij zonsondergang in het zand. Niet alleen in de avond en nacht vermaken de festivalgangers zich, ook overdag is er een uitgebreid programma op het festivalterrein en rondom het Balatonmeer.

Na de uitverkochte Early Birds, gaan met deze eerste reeks namen ook de tickets weer in de verkoop. Naast 4-Day Passes zijn er 3-Day Passes en dagtickets beschikbaar, net als camping, glamping en hotel opties. Check voor meer info Balatonsound.com.