Winnen

Win een Tingly Ted’s hot sauce-pakket met limited edition merchandise

Ed Sheeran bracht eerder dit jaar zijn eigen sauzen op de markt. Tingly Ted’s, zoals het merk heet, komt in twee no-nonsense hete sauzen: Tingly en Xtra Tingly. Tingly is een medium hete saus. Hij is niet te pittig, maar laat je smaakpapillen wel lekker dansen. Xtra Tingly is voor iedereen die een stapje verder wil gaan.

Tingly Ted’s heeft frisse citrustonen gecombineerd met een rokerige smaak die de rode jalapeño- en chilipepers doen zingen, samen met een mix van kruiden en specerijen die allemaal tot één warm geheel samensmelten. De sauzen zijn vegan-friendly en zonder toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige geur- en smaakstoffen. De flessen zijn volledig recyclebaar.

Limited edition merch
Tingly Ted’s is een groot succes. Om dit te vieren (en omdat fans er al maanden om smeken) komt er nu ook limited edition merch. In de collectie zit onder andere de kenmerkende Ted trucker-pet, die Ed eerder dit jaar voor het eerst droeg tijdens het Amerikaanse deel van zijn tour. Daarnaast zijn er unisex t-shirts met Ted’s gezicht erop. En voor iedereen die de sauzen cadeau wil geven zijn er nu mooie Tingly Ted’s Duo Packs beschikbaar. Ga naar Tinglyteds.com om de limited edition merch te scoren.

Winactie
Bij Soundflow zijn wij fan van Ed Sheeran en Tingly Ted’s. Daarom geven wij in deze dagen voor kerst twee keer een Tingly Ted’s Official Collection Bundle weg. De bundel bestaat uit de trucker-pet, het t-shirt en een Tingly Ted’s Duo Pack. Het perfecte cadeau dus voor de feestdagen of om gewoon lekker zelf te houden.

Wil jij een Tingly Ted’s Official Collection Bundle winnen? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Tingly Ted’s’ met daarin jouw volledige naam, adres en t-shirtmaat. Onder alle deelnemers zullen wij twee bundels verloten. De winnaars zullen per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.