Audio

Igor betovert de Nederlandse muziekscene met zijn debuutalbum ‘Kind Aan Zee’

Igor heeft zijn langverwachte debuutalbum Kind Aan Zee uitgebracht. De veelbelovende jonge producer, zanger en rapper verovert gestaag de harten van muziekliefhebbers met zijn unieke geluid en muzikale veelzijdigheid.

Kind Aan Zee, een meeslepend album bestaande uit tien tracks, doordrenkt met arrangementen van Noah Eamon Hassler-Forest en Igor’s eigen vocale en productiewerk, belichaamt Igor’s creatieve evolutie. Van zijn eerste demo’s in een antikraakpand tot noemenswaardige samenwerkingen met getalenteerde muzikanten. De artiest heeft een unieke mix van hiphop, jazz, klassiek, soul en kleinkunst weten te creëren.

Afgelopen jaar maakte Igor al indruk in de Nederlandse muziekscene, zowel als studiovirtuoos als met live-optredens. Met zijn getalenteerde ensemble wist hij het publiek te boeien. Hij stond onder andere op Into The Great Wide Open.

De invloeden van artiesten als Brockhampton, Kanye en Tyler zijn merkbaar in Igor’s werk, maar hij weet deze te overstijgen met zijn eigen stijl. Deze benadering heeft de aandacht getrokken van vooraanstaande media en resulteerde in gastoptredens bij televisie- en radioprogramma’s zoals Khalid & Sophie (BNNVARA), VoorAan (3FM) en Spijkers Met Koppen (Radio 2).