Events

Zwarte Cross kondigt nieuwe namen aan: o.a. Abel en Joost

De Zwarte Cross heeft de line-up uitgebreid met 41 nieuwe namen. “Of je nou huilend wil hakken bij knuffelgabber des vaderlands Joost, de polka wil dansen met een raar hoedje op bij Kees van Hondt of gewoon ouderwets in het rond wil springen op boerenrock: het kan dit jaar allemaal op de Zwarte Cross”, aldus de organisatoren.

Eind vorig jaar kondigde de Zwarte Cross al aan dat onder andere Armin van Buuren op het festival te vinden is. Nu wordt de line-up uitgebreid met onder meer Abel, Ellen ten Damme, Jett Rebel, Joost, Kees van Hondt en The Darkness. Bekijk alle namen hieronder.

Met deze uitbreiding van de festivalprogrammering biedt de Zwarte Cross de bezoeker zoals vanouds een knetterende cocktail aan genres, met voor elk wat wils en toch overal die onvergelijkbare Zwarte Cross-sfeer.

De Zwarte Cross 2024 vindt plaats van 18 tot en met 21 juli in Lichtenvoorde. De vrijdag, zaterdag en zondag waren binnen een dag uitverkocht, maar voor de donderdag, die dit jaar voor het eerst als volwaardige festivaldag is ingericht, is nog een aantal tickets beschikbaar. Voor 37,50 euro kan de bezoeker onder andere genieten van de grootste headline-act op het festival ooit: Armin van Buuren.