Events

Froukje kondigt twee grote shows in AFAS Live aan

Froukje heeft eerder deze maand haar debuutalbum Noodzakelijk Verdriet uitgebracht. In oktober en november kun je de nummers live gaan horen tijdens een aantal hele bijzondere shows. Op 20 en 21 november geeft de Nederlandse singer-songwriter concerten in de Amsterdamse concertzaal AFAS Live. Een paar weken eerder, op 31 oktober, is ze al te zien in de Lotto Arena in Antwerpen. De kaartverkoop start op donderdag 25 januari om 10:00 via Ticketmaster.

Afgelopen week stond Froukje twee avonden in een uitverkocht Carré en gaf ze een spetterende optreden tijdens Noorderslag. Op woensdag 21 februari start de compleet uitverkochte Noodzakelijk Verdriet-tour ter ere van van het gelijknamige album. Tijdens de tour bezoekt Froukje onder meer Groningen, Nijmegen, Tilburg en Zwolle. Hier zijn nu dus drie grote shows in Amsterdam en Antwerpen aan toegevoegd.

Noodzakelijk Verdriet draagt een titel die perfect weerspiegelt waar het album over gaat. Froukje is nog maar 22 jaar oud, maar begrijpt nu al heel goed dat verdriet noodzakelijk is. Het project toont volwassen inzichten, zoals het belang van zelfliefde, maar ook bredere thema’s zoals haar zoektocht naar afleiding en verlichting.