Events

The Kid LAROI komt op donderdag 11 april naar Nederland

De met een Grammy-genomineerde Australische singer-songwriter en rapper The Kid LAROI komt op donderdag 11 april naar Nederland. De show, die zal plaatsvinden in AFAS Live, maakt deel uit van zijn The First Time-tour, ter promotie van zijn gelijknamige debuutalbum. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 2 februari om 10:00 via Mojo.nl/thekidlaroi. Voor een kaartje betaal je 54,88 euro, inclusief servicekosten.

De tour begint op donderdag 4 april in Stockholm, gaat daarna naar Noorwegen, Denemarken, Polen, Nederland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en sluit af op zaterdag 27 april 2024 in Italië. De Britse singer-songwriter Sam Tompkins gaat mee als support voor alle data.

“Ik kan niet wachten om in april in Europa en het Verenigd Koninkrijk te spelen! Ik kijk er erg naar uit om de tour naar mijn Europese fans te brengen. Ik beloof dat de tour het wachten waard zal zijn. Ik hou van jullie allemaal en zie jullie heel snel”, aldus Charlton Kenneth Jeffrey Howard, zoals The Kid LAROI eigenlijk heet.