Culture

Shelter Amsterdam heropent in februari

De Amsterdamse nachtclub Shelter is de afgelopen maanden flink verbouwd. Vandaag is de heropening van de gerenoveerde locatie aangekondigd. De club, die onderdeel uitmaakt van de A’DAM Toren, heropent op 9 februari. Tickets voor de opening zijn hier verkrijgbaar.

Shelter Amsterdam heeft niet alleen een indrukwekkende transformatie ondergaan in look-and-feel, maar introduceert ook een bredere muziekprogrammering, wat voor een vernieuwde ervaring zorgt. Van de vertrouwde (minimal) house sound tot trance, afro house, italo disco en techno. Shelter omarmt verschillende genres en biedt een podium voor zowel nieuwe als gevestigde namen.

Als onderdeel van de herlancering introduceert Shelter indrukwekkende LED-panelen op het plafond. Deze cutting-edge technologie creëert een dynamische, visuele omgeving, gesynct met de muziek en de energie van het publiek. Dit geeft clubgangers een meeslepende ervaring die verder gaat dan de traditionele club setting.

“Als geboren en getogen Amsterdammer voel ik dat de stad deze verandering nu nodig heeft. Een kwalitatief goede club waar meerdere muziekstijlen in het programma samenkomen. De tweede zaal gaat hierin een belangrijke rol spelen. Ik kan niet wachten tot die eerste plaat wordt gelegd en iedereen onze kleurrijke re-branding terug gaat zien in ons nieuwe led plafond. 9 februari zal een mooie beloning worden voor iedereen die hier met hart en ziel de laatste tijd aan heeft gewerkt.”, aldus Zep Fransen, General Manager bij Shelter.