Events

Red Bull Unforeseen opent een tijdelijke club met 8 hosts en 8 stages

Op 1 maart transformeren Brutus en Bitter de stad Rotterdam eenmalig tot dé ultieme ontmoetingsplek voor het onverwachte met Red Bull Unforeseen. Op de befaamde Keileweg komt het Rotterdamse nachtleven samen om precies dat te brengen wat je niet verwacht. Tickets zijn vanaf nu te koop via Redbull.nl/unforeseen.

Acht hosts en acht stages
‘F*** voorspelbaarheid, cancel je routines en r.i.p. spontaniteit’. Deze maand sierden deze mysterieuze quotes de Rotterdamse straten. En ook op diverse social media platformen kwamen ze voorbij. In een tijd waarin feestcultuur en sociale interacties steeds meer gestuurd lijken te worden door algoritmes, en waar dagelijkse routines onze levens bepalen, nodigt deze avond je uit om de spontaniteit terug te brengen. Het feest wordt een fysieke plek waar je mag verdwalen en waar het onverwachte de regel is. Denk aan dikke raves in een roze fluffy ruimte, je weg banen door grote kunstwerken en door gaten kruipen terwijl je uit een kokosnoot sipt. Het Rotterdamse nachtleven laat zich tijdens het event van haar meest creatieve kant zien. Verschillende Rotterdamse horeca-iconen, party-organisatoren en kunstenaars hosten een eigen area. Bij elkaar zijn er acht hosts en acht stages.

De Witte Aap, Pretty Girls Like Trap Music, Bound45 cocktailbar-restaurant Supermercado, Atelier van Lieshout en KFC hosten allemaal een eigen bijzondere ruimte in het karakteristieke Brutus. Expand Rotterdam en Mono maken met hun programmering de avond compleet in Bitter als extra locatie. De geheimen van de line-up beloven het Rotterdamse nachtleven tot leven te brengen op een manier die je niet had kunnen voorspellen. Een tipje van de sluier: Gyatso x Zep x Franky Sticks staan van 23:00 tot 01:00 bij Mono in Bitter. Dat wil je toch niet missen?

Kunstmatige intelligentie
Red Bull, Brutus en OpenAI slaan tijdens het feest de handen ineen voor een eenmalig experiment. Eén area wordt namelijk door kunstmatige intelligentie gecreëerd. Hiervoor is een samenwerking met OpenAI, het bedrijf achter onder andere ChatGPT, opgezet. Zij hebben een nieuwe techniek ontwikkeld waarmee ‘tekstuele input’ omgezet kan worden in ‘visuele party concepten’.