Reports

In beeld: Jason Derulo laat Rotterdam dansen met zijn ‘Nu King Tour’

Jason Derulo, de Amerikaanse hitmachine die wereldwijd bekend is dankzij aanstekelijke hits zoals Savage Love en Talk Dirty, bracht afgelopen woensdag zijn Nu King Tour naar Rotterdam Ahoy. Het publiek werd getrakteerd op een spectaculair optreden vol energie en danspasjes. Soundflow was aanwezig om de show vast te leggen in foto’s.

Sinds zijn doorbraak met Watcha Say heeft Jason Derulo een indrukwekkende carrière opgebouwd, met meer dan 250 miljoen verkochte platen wereldwijd. Zijn solocarrière begon in 2009 en heeft tot op heden geleid tot een verbazingwekkende 18,2 miljard streams wereldwijd. Fans waren dan ook verheugd om te horen dat Derulo momenteel bezig is met de afronding van zijn langverwachte vijfde album, na zijn laatste album Everything Is 4 uit 2015.

Tijdens het concert in Rotterdam Ahoy nam Derulo zijn publiek mee op een muzikale reis door zijn indrukwekkende decennium in de muziekindustrie. Met zijn charismatische podiumaanwezigheid en onmiskenbare hits bewees de Amerikaanse zanger opnieuw waarom hij een van de meest populaire artiesten van zijn generatie is.

Foto’s door Ryan Plomp