Food

Win een GiG Hard Seltzer-pakket

Na vier jaar hard werken hebben ze bij GiG Hard Seltzer iets te vieren. De sprankelende mix van bruisend water en een vleugje alcohol is vanaf nu namelijk verkrijgbaar bij de Jumbo. Hierdoor kunnen heel wat meer mensen kennis gaan maken met de frisse GiG-smaakervaring. Heb jij GiG al weleens gedronken? En ben je fan geworden? Dan hebben we iets leuks voor je. Wij mogen namelijk twee GiG Hard Seltzer-pakketten weggeven, bestaande uit heel wat mooie goodies.

Revolutie
GiG Hard Seltzer is niet zomaar een drankje; het heeft een ware revolutie teweeggebracht in de wereld van ready-to-drink drankjes. Als het enige nog onafhankelijke Hard Seltzer-merk van Nederland heeft GiG het opmerkelijke succes behaald dat ze het nu opnemen tegen de grote drankbedrijven van het land. En met de toevoeging aan de schappen van ongeveer vijfhonderd Jumbo-vestigingen verspreid over Nederland, verwacht het ambitieuze bedrijf zijn verkoopcijfers dit jaar te verdubbelen.

Laag alcoholische bruiswater
GiG Hard Seltzer is laag alcoholische bruiswater in verschillende smaken en met weinig calorieën. Achter de drankjes zit een Amsterdams bedrijf en Amerikaanse inspiratie – een succesformule die vanaf de oprichting in 2020 voor een vliegende start zorgde. Het assortiment bestaat uit de Hard Seltzers Grapefruit Melody, Lime Rhythm, Berry Beat en Passionfruit Funk en Hard Lemonades Lemon en Orange. GiG is het beste koud in blik te drinken en daardoor perfect en verfrissend voor elk moment. Of dat nu thuis is, op een feestje of tijdens een festival.

Een van de kenmerken die GiG onderscheidt is de niet-volledig suikervrije formule. Met slechts 0,5 gram suiker per 100 ml blijven de drankjes gezondheidsvriendelijk, terwijl ze toch een smaakvolle ervaring bieden. Bovendien bieden de royale blikjes van 330 ml een gelijkwaardige ervaring aan die van traditionele bierblikjes.

Winactie
Bij Soundflow houden wij wel van GiG. Daarom geven wij twee GiG Hard Seltzer-pakketten weg. In de pakketten kun je veel leuke goodies vinden. Benieuwd welke dit zijn? En ben je 18 jaar of ouder? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘GiG Hard Seltzer’ met daarin jouw naam en adres. Onder alle deelnemers zullen wij twee pakketten verloten. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.