Audio

Justin Timberlake dropt zijn nieuwe album ‘Everything I Thought It Was’

Justin Timberlake heeft zijn nieuwe album Everything I Thought It Was uitgebracht. In januari verscheen de eerste single van het 18-tracks tellende project: Selfish. Die song, de eerste solomuziek van de Amerikaanse zanger sinds 2018, is inmiddels bijna 51 miljoen keer gestreamd. Vorige maand verscheen de tweede single Drown, die het ook erg goed doet.

Everything I Thought It Was is het zesde studioalbum van de zanger, producer, songwriter en acteur met wereldwijd ruim 23 miljard streams en views op zijn naam. In 2018 verscheen zijn laatste soloalbum, Man Of The Woods. Justin Timberlake heeft als solo-artiest meer dan 54 miljoen albums verkocht en nog eens ruim 70 miljoen albums als leadzanger van de boyband NSYNC. Eind vorig jaar verscheen de soundtrack van de derde Trolls-film, waarvoor Justin de muziek produceerde. Speciaal voor die gelegenheid kwam NSYNC na twintig jaar weer bij elkaar.

Tijdens een showcase die Justin Timberlake afgelopen week in LA gaf, verraste hij zijn fans met een nieuwe NSYNC-reünie. Met z’n vijven brachten ze de track Paradise ten gehore, die ook op het album staat.

In april begint Justin aan zijn Forget Tomorrow World Tour. Op 15, 16 en 19 augustus staat hij in de Ziggo Dome in Amsterdam.