Events

Megan Thee Stallion brengt haar ‘Hot Girl Summer Tour’ naar Nederland

De temperaturen gaan deze zomer flink stijgen. Megan Thee Stallion komt namelijk met haar Hot Girl Summer Tour naar Nederland. Op woensdag 10 juli staat ze in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets voor de show zijn vanaf vrijdag 22 maart om 10:00 verkrijgbaar. Met de tour zal de Amerikaanse zangeres/rapper 31 steden in de VS en Europa bezoeken.

Megan Thee Stallion, afkomstig uit Houston, is artiest, filantroop en ondernemer. Ze is erkend voor haar muzikale prestaties, waaronder drie Grammy-overwinningen, negen BET Awards en meerdere Billboard Music Awards. De Hot Girl Summer Tour volgt op haar nieuwste nummer Hiss, dat in februari bovenaan debuteerde in de Billboard Hot 100. Met de track is Megan inmiddels eigenaar van het record voor de beste eerste week voor een solo-rapnummer voor vrouwen in de geschiedenis.

Megan schreef ook geschiedenis in november 2022, toen ze de eerste zwarte vrouw werd die op de cover van Forbes’ prestigieuze Under 30-nummer verscheen. Eerder werd ze ook erkend als een van Time’s 100 meest invloedrijke mensen van 2020 na het publiceren van haar opiniestuk Why I Speak Up For Black Women.