Culture

Kinepolis organiseert een mega ‘Star Wars’-marathon

Star Wars-fan? Reserveer 3 mei dan maar alvast in je agenda. Op die dag organiseren Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Enschede namelijk een mega Star Wars-marathon. Tijdens het event worden negen Star Wars-films achter elkaar vertoond. Een bijzondere ervaring voor de echte fans en een unieke kans, want nooit eerder was het in Nederland mogelijk om alle delen achter elkaar op het grote doek te bekijken.

Marathon
De marathon start op vrijdag 3 mei om 11:00 uur. Naar verwachting zal de laatste film op zaterdag 4 mei rond 12:00 uur zijn afgelopen. Aan het einde van de rit wacht er een leuk aandenken op alle fans die de marathon hebben voltooid. Daarnaast zal de bioscoop worden aangekleed in thema en maakt iedereen die een ticket aanschaft voor de Star Wars-marathon bij Kinepolis kans op Star Wars-LEGO.

De marathon wordt in Utrecht en Enschede exclusief bij Kinepolis georganiseerd en er zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Een kaartje voor de marathon kost 75 euro. De ticketverkoop start op vrijdag 29 maart om 17:00 uur.

Jubileum The Phantom Menace
Naast de marathon zal Kinepolis ook het jubileum vieren van Star Wars: Episode I: The Phantom Menace. Deze film bestaat 25 jaar en zal daarom terugkeren naar de bioscoop. Op 3, 5, 6 en 7 mei is de film beperkt te zien bij meerdere Kinepolis-locaties. Ook deze ticketverkoop zal op 29 maart starten.