Winnen

Win de aangrijpende biografie van Avicii

Het is alweer zes jaar geleden dat de Zweedse dj Tim Bergling, beter bekend als Avicii, overleed. Bergling produceerde de ene na de andere wereldhit, maar kampte ondertussen met ernstige gezondheidsproblemen, veroorzaakt door overdadig alcoholgebruik en een verslaving aan zware pijnstillers. Op 20 april 2018 maakte de jonge artiest een einde aan zijn leven. Bergling werd 28 jaar oud.

De muziek van Avicii houdt tot op de dag van vandaag nog stand. Het boek Tim – De officiële biografie van Avicii, waar al meer dan 15.000 exemplaren van zijn verkocht, is een ode aan al zijn hits en gaat in op zijn mentale problemen en de keerzijde van succes.

Onderzoeksjournalist Måns Mosesson schetst door middel van interviews een eerlijk beeld van Tim en zijn zoektocht in het leven. Het resultaat is een aangrijpend verhaal over je weg vinden in het leven, stress, depressie, angst, succes, roem en verslavingen. En dat allemaal op jonge leeftijd. Het boek is een verhaal dat niet alleen interessant is voor fans en muziekliefhebbers, maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in mentale gezondheid.

De aangrijpende biografie van Avicii is vanaf 26 april te koop als midprice-editie. Wij mogen twee exemplaren weggegeven. Wil je meedoen aan de verloting? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Avicii’ met daarin jouw naam en adres. Onder alle deelnemers zullen wij twee boeken verloten. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.