Events

7Fest maakt line-up compleet met de Zuid-Afrikaanse zangeres Tyla

7Fest keert op 20 juli terug naar het Zuiderpark in Den Haag. Begin deze maand maakte de organisatie de eerste namen van de line-up bekend. Vandaag brengen ze nieuwe namen naar buiten die de line-up compleet maken. De grote headliner is de Zuid-Afrikaanse Grammy Award-winnende zangeres Tyla.

Tyla
Tyla bracht vorige week haar zelfgetitelde debuutalbum uit. Op de plaat staat onder meer de track Water, die vorige zomer viral ging op TikTok en inmiddels bijna 490 miljoen streams heeft op Spotify.

Line-up
Naast Tyla en eerder aangekondigde headliners zoals Broederliefde, Frenna en Odumodublvck, maakt 7Fest bekend dat ook Delany, KM, Latu, Passion en Yxng Le tijdens het festival zullen optreden. Daarnaast biedt het festival ook dit jaar weer een podium aan opkomende talenten. Op 20 juli zullen onder meer Brazy en Chanca hun debuut maken op 7Fest.

7Fest
7Fest werd in 2019 bedacht door ondernemers Frenna en Zakaria el Khanza. Het festival heeft als doel om mensen met verschillende culturen, achtergronden en muzieksmaken samen te brengen. Met een eclectische mix van genres zoals pop, hiphop, techhouse, amapiano, afrobeat en latin, zorgt het festival voor verbinding door middel van de kracht van muziek. Op diverse stages programmeert het festival gevestigde namen en stijlen, maar introduceert 7Fest ook nieuwe sounds aan hun community, waardoor ze pionieren op muzikaal gebied. Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar op 7fest.nl.