Events

Tom Odell geeft op 2 juli zijn grootste Nederlandse show tot nu toe

Tom Odell heeft vandaag zijn terugkeer naar Nederland aangekondigd voor zijn grootste show op Nederlandse bodem tot nu toe. Het concert van de Britse singer-songwriter vindt plaats op 2 juli in de Ziggo Dome in Amsterdam. De aankondiging volgt op de uitverkochte shows in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy en AFAS Live, die in de afgelopen anderhalve week plaatsvonden. De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start op donderdag 28 maart om 11:00 uur via Ticketmaster. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 43,68 euro, inclusief servicekosten.

Tom Odell heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd gedurende de afgelopen tien jaar, waarin hij zes meeslepende albums uitbracht. Deze albums leverden hem 29 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify op, vier miljard streams en een bereik van acht miljoen op diverse sociale platforms. In 2022 bereikte zijn eerder uitgebrachte nummer Another Love twee miljard streams en belandde het in de Top 40 van meest gestreamde nummers op Spotify ooit.

Met het meest recente album Black Friday, dat afgelopen januari werd uitgebracht, betreedt Tom Odell een nieuw muzikaal hoofdstuk in zijn reis als zanger, songwriter, muzikant en producer. Bewapend met een hernieuwd gevoel voor vrijheid en creatieve controle, is het album een hypnotiserende caleidoscoop van organisch opgebouwde nummers.