Events

Defqon.1 Weekend Festival viert 20ste editie met o.a. Angerfist, Ran-D en Showtek

Defqon.1 Weekend Festival, ‘s werelds grootste festival voor de hardere stijlen, heeft de line-up aangekondigd voor de editie van dit jaar. Van 27 tot en met 30 juni zal het festivalterrein in Biddinghuizen weer in het teken staan van de beste sounds en de meest spectaculaire entertainment, waaronder een vijf uur durende slotshow.

De line-up van de 20ste editie van het festival bestaat uit onder meer Angerfist, Cynthia Spiering, Dual Damage, Luciid, Mad Dog, Ran-D, Rooler, Sefa, Showtek, Sound Rush en Spitnoise. Check de onderstaande Instagram-post voor alle namen.

En er is nog veel meer te beleven op Defqon.1 Weekend Festival. Zo keert de befaamde Warrior Workout terug, maar met een bijzondere primeur, want voor het eerst zal het plaatsvinden op de RED-mainstage. Hiermee wordt het de grootste festival workout ooit. Daarnaast kun je weer gaan genieten van Power Hour, Sunday Funday en The Closing Ceremony.

Daarnaast biedt het festival nog een nachtprogrammering aan met afterparty’s en leuke activiteiten, waaronder vuurshows en speelruimte, maar ook een wellness area voor diegenen die het wat rustiger aan willen doen.