Events

Heineken Balaton Sound maakt programma compleet met 20 nieuwe acts

De line-up van Heineken Balaton Sound is compleet. Onder meer HoneyLuv, Laidback Luke, Malugi, Mau P en Sama Abdulhadi voegen zich bij eerder aangekondigde namen zoals James Hype, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld en Stephan Bodzin. Check de volledige line-up hieronder.

Heineken Balaton Sound, dat van 3 t/m 6 juli 2024 plaatsvindt in Zamárdi, is een van de grootste elektronische muziekfestivals van Europa en kenmerkt zich door haar zonnige locatie. Gelegen direct aan het Balatonmeer is het de perfecte plek om vakantie en festival in één te combineren. Ook overdag is er van alles te doen in en rondom de natuurrijke omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde bootfeestjes, waarbij bezoekers overdag feesten met de grootste dj’s en genieten van het panoramische uitzicht.

Voor de volledige festivalervaring zijn er 4-Day Passes te koop voor 249 euro. Daarnaast zijn er 3-Day Passes en dagkaarten beschikbaar. Met de Balaton Sound Bus reis je direct vanuit de Benelux naar het Hongaarse festival. Check voor meer informatie Balatonsound.com/nl.