Events

Electric Castle kondigt o.a. Paolo Nutini, Sean Paul en Sevdaliza aan

Electric Castle heeft haar line-up compleet gemaakt. Onder meer Paolo Nutini, Sean Paul, Todd Terje, Yuné Pinku en Kungs zijn toegevoegd. Het Roemeense festival bevestigde eerder al de komst van Bring Me The Horizon, Chase & Status, Khruangbin, Massive Attack en Queens Of The Stone Age. Het festival vindt plaats van 17 t/m 21 juli 2024 in en rondom het Bánffy Castle, nabij Cluj-Napoca in Roemenië.

Het groene heuvellandschap van Transsylvanië wordt een kleurrijk festivalterrein vol muziek, kunst, eten, drinken en nog veel meer. Naast de diverse line-up presenteert het festival een uitgebreid randprogramma en uniek kunstprogramma. Electric Castle is een van de meest vooruitstrevende festivals van Europa. Duurzaamheid en verzorging van de groene festivallocatie staan hoog in het vaandel. Ook lanceerde Electric Castle dit jaar een initiatief voor betere seksuele voorlichting, zowel voorafgaand als tijdens het festival.

Op dit moment koop je een 5-Day Pass voor de zeer aantrekkelijke prijs van slechts 139 euro. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen voor studenten en groepen. Overnachten kan op de Electric Castle-camping. Of je maakt er een stedentrip van en overnacht in Cluj-Napoca. Deze stad is goed bereikbaar per trein, vliegtuig of auto. Vanuit de stad gaan er pendelbussen naar het festivalterrein.