Food

Camila Cabello is het nieuwe gezicht van BACARDÍ Rum

Camila Cabello is het nieuwe gezicht van BACARDÍ Rum. De Cubaans-Amerikaanse popster schittert in een campagnespot met haar nieuwe nummer I Luv It. Het is de eerste single van haar langverwachte vierde album dat deze zomer uitkomt.

De campagne markeert niet alleen de lancering van Cabello’s nieuwe muziek, maar ook de jarenlange passie van BACARDÍ om mensen door beweging en zelfexpressie met elkaar te verbinden. De campagnespot, gemaakt door regisseur Nicolás Méndez, toont hoe Cabello zich naar het ritme van haar nieuwe aanstekelijke nummer beweegt. Het geluid begint klein, maar wordt steeds luider, duidelijker en voelbaarder. Het eindigt uiteindelijk in een bontgekleurd buurtfeest, compleet met BACARDÍ-cocktails.

BACARDĺ zal ook een rol spelen tijdens de release van Cabello’s nieuwe album. Op de agenda staan een reeks evenementen en optredens wereldwijd waar ook de I Luv It Punch in de schijnwerpers staat. Deze cocktail, mede bedacht door Camila Cabello zelf, is een variant op de klassieke rum punch, waarbij BACARDÍ Carta Blanca wordt gecombineerd met een aantal van haar favoriete ingrediënten, waaronder passievrucht, limoen, kokoswater en St. Germain.