Events

Antoon keert in februari terug naar de Ziggo Dome

Na twee uitverkochte shows in 2022 komt Antoon (mét zijn band) op donderdag 20 februari 2025 terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat maakte de Nederlandse zanger gisteravond bekend bij Beau, waar hij ook een diamanten plaat ontving voor zijn album Engel, die inmiddels 380 miljoen streams heeft.

Zoals je onlangs al op Soundflow kon lezen, heeft Antoon net zijn nieuwe EP Gezichten uitgebracht. In de Ziggo Dome zal hij zowel zijn nieuwe singles als zijn bekende hits laten horen, ondersteund door een spectaculaire liveshow. Tickets voor het concert zijn per direct te koop via Antoon.live.

“De Ziggo Dome-shows in 2022 waren onvergetelijk voor mij en dat komt echt door mijn fans. Daar met de band en alle fans een feest maken ervaar ik als heel intens. Je voelt de energie en het enthousiasme gewoon op het podium. Ik geniet daar net zo van als het publiek. Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te keren met een nieuwe liveshow. We gaan de komende maanden heel hard werken om het publiek opnieuw te verrassen”, aldus Antoon.