Events

Travis Scott brengt zijn ‘Utopia Circus Maximus World Tour’ naar Nederland

Na uitverkochte stadions in Noord-Amerika, brengt Travis Scott zijn Utopia Circus Maximus World Tour binnenkort naar Europa en het Verenigd Koninkrijk. Op vrijdag 28 juni geeft de Amerikaanse rapper een concert in het Arnhemse GelreDome-stadion. Tickets zijn vanaf vrijdag 10 mei om 10:00 verkrijgbaar via Ticketmaster.nl. De goedkoopste kaarten kosten 62,72 euro, inclusief servicekosten. Van elk verkocht kaartje gaat 1 euro naar de liefdadigheidsinstelling Cactus Jack Foundation.

Met de Utopia Circus Maximus World Tour wil Travis Scott zijn fans een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring geven. De tour begint op 28 juni in Nederland en gaat verder door het Verenigd Koninkrijk en Europa, met stops in Polen, Zwitserland, Frankrijk, België, Italië en Tsjechië, alvorens op 27 juli in Frankfurt te eindigen.

Travis zijn veelgeprezen album Utopia was de best verkochte hiphoprelease van 2023, stond vier weken lang bovenaan in de Billboard Top 200 en vergaarde wereldwijd meer dan 50 miljard streams.

Update: extra show
De kaartverkoop voor het concert van Travis Scott in Arnhem gaat hard. Daarom is besloten een extra show toe te voegen op zondag 30 juni. Tickets voor de extra show zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 17 mei om 15:00 uur.