Events

De Noorse singer-songwriter Aurora komt naar Nederland

De Noorse singer-songwriter Aurora geeft op donderdag 1 mei 2025 een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show maakt deel uit van haar What Happened To The Earth? Part 5-tour. De kaartverkoop voor dit concert start op woensdag 12 juni om 10:00 uur. Tickets kosten 47,04 euro, inclusief servicekosten.

Met drie studioalbums op haar naam, waaronder een miljoen verkochte exemplaren van haar laatste album The Gods We Can Touch, een Oscarnominatie voor Into The Unknown én 14.000 verkochte exemplaren van haar eerste boek The Gods We Can Touch, heeft Aurora zich gevestigd als succesvol singer-songwriter.

Eerder dit jaar kondigde de zangeres haar nieuwe album What Happened To The Heart? aan, dat 14 juni uitkomt. Haar vierde album beschrijft ze als een reis van zwakte naar kracht en van zelfdestructie naar zelfgenezing. “Het is eigenlijk het meest persoonlijke en cathartische album dat ik ooit heb geschreven”, aldus Aurora.

Naast het concert in de Ziggo Dome volgend jaar, staat Aurora dit jaar ook nog in een uitverkochte AFAS Live en geeft ze een optreden op Down The Rabbit Hole.