Food

Grey Goose lanceert de super premium vodka Grey Goose Altius

Grey Goose heeft een nieuwe super premium vodka gelanceerd. Grey Goose Altius is voor vips en weekendmiljonairs die de lat graag hoog leggen tijdens de exclusieve feestjes die ze bezoeken. Onlangs vond de officiële lancering plaats op het magische Ibiza, waar duidelijk werd waarom deze vodka een ware gamechanger is.

Grey Goose Altius is een unieke, handgebottelde vodka in beperkte oplage, geïnspireerd door de zeldzame luxe van de Franse Alpen. Het water voor Altius komt uit een natuurlijke bron in de Alpen en ondergaat een uitzonderlijk langzame gletsjerfiltratie, die dertig keer langzamer is dan die van de originele Grey Goose. Dit proces, samen met de invloed van de hoge temperaturen, resulteert in een opmerkelijk zachte vodka. Grey Goose Altius is ontworpen om puur, diep gekoeld of on the rocks te drinken.

Vorig weekend stond Ibiza in het teken van Grey Goose Altius. Tijdens het exclusieve lanceringsfeest werden onder meer Jaimie Vaes en Olcay Gulsen ondergedompeld in de vibe van de super premium Grey Goose Altius, waarvan ze als een van de eersten mochten genieten. De avond werd aangekleed met dj-sets van Aniurks, Doorly, Idris Elba en Rudimental’s King Crowney.

Na de indrukwekkende start op Ibiza, wordt Grey Goose Altius nu gelanceerd op de meest glamoureuze zomerbestemmingen van Europa, zoals Mykonos, Porto Cervo en Saint Tropez. Later dit jaar zal Altius ook zijn debuut maken in wereldsteden als Londen en Parijs, en in de Verenigde Staten. Vanaf september kunnen Nederlandse liefhebbers van topkwaliteit deze verfijnde vodka in de beste clubs verwachten.