Events

Rag’n’Bone Man staat op 2 december in AFAS Live

Rag’n’Bone Man komt naar Nederland. Op maandag 2 december geeft de Britse singer-songwriter een concert in de AFAS Live. De ticketverkoop start op vrijdag 21 juni om 11:00 via Ticketmaster. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 52,64 euro, inclusief servicekosten.

Rag’n’Bone Man kondigt ook de release aan van zijn derde studioalbum What Do You Believe In?. De plaat verschijnt op 18 oktober en volgt zijn nummer 1-album uit 2021 op genaamd Life By Misadventure.

What Do You Believe In? verwijst naar Rag’n’Bone Man’s roots, sterk beïnvloed door hiphop, soul en blues. Het album bevat een overvloed aan krachtige nummers, elk resonerend met Rag’n’Bone Man’s kenmerkende diepe, soulvolle stem en hartverwarmende teksten. De zanger duikt in thema’s als liefde, verlies, hoop en introspectie en nodigt zijn luisteraars uit om hun eigen emoties te verkennen. Samenwerkend met een aantal bekende schrijvers en producers heeft Rag’n’Bone Man een plaat gemaakt die belooft de harten en zielen van zijn fans te raken.

Om de release van What Do You Believe In? te vieren, gaat Rag’n’Bone Man door het Verenigd Koninkrijk en Europa reizen. De tour begint op 16 november in Leeds en eindigt op 3 december in Parijs.