Events

DGTL onthult volledige ADE-programma met o.a. Bonobo, Caribou en Peggy Gou

DGTL keert tijdens het Amsterdam Dance Event traditiegetrouw terug naar de NDSM Warehouse. Van donderdag 17 tot en met zondag 20 oktober organiseert DGTL zeven shows waarbij bezoekers kunnen genieten van een verrassende line-up van dj’s en live-acts.

Caribou
DGTL opent het ADE-weekend met Caribou. De aanstekelijke energie en unieke mix van alternatieve elektronica, indierock en een vleugje jazz hebben de liveband rondom Dan Snaith spraakmakend gemaakt. De Canadees bewees eerder dit jaar met de onvervalste clubtrack Honey dat hij ook nog een rauwe angel heeft. Na Caribou volgt een avond vol melodieuze techno, met optredens van onder meer Colyn, Fideles, Jan Blomqvist (live), Mathame, Miss Monique en Nicky Elisabeth.

Nils Frahm
Op vrijdag zorgt Nils Frahm voor een magische avond, waarbij hij de NDSM Warehouse voor 2,5 uur omtovert tot zijn eigen Berlijnse Funkhaus-studio. Verwacht een unieke, meeslepende show waarin hij de grenzen tussen klassieke muziek en moderne elektronische klanken vervaagt, met zijn virtuoze spel op piano en synthesizers. Een betoverende ervaring die zowel fans van elektronische muziek als liefhebbers van klassiek zal aanspreken.

Bonobo
Het nachtprogramma is voor Bonobo en het internationale Outlier-concept. Na legendarische avonden in Manchester, Londen en New York, brengt Bonobo op 18 oktober vanaf 23:00 uur de Outlier party naar de NDSM-Warehouse met onder meer DJ Tennis, John Talabot, Lola Edo, Sally C, TSHA, Young Marco en natuurlijk Bonobo zelf.

We Still Believe van The Blessed Madonna
Zaterdag draait traditioneel om het extravagante We Still Believe van The Blessed Madonna. Naast The Blessed Madonna zelf, zullen ook Kenny Dope en Marie Davidson optreden. Verwacht deze avond sets van onder anderen Avalon Emerson en Bashkka. Ook op het programma staat de excentrieke Berlijnse artiest Patrick Mason, die onlangs tijdens het DGTL Festival op de Generator Stage zijn energieke techno aan een uitzinnig publiek liet horen.

Brutalismus 3000
Na het kleurrijke dagprogramma wordt de nacht pikzwart met een harder programma dat de rafelranden van industrial, hardstyle en rauwe techno opzoekt. Brutalismus 3000 presenteert hier onder de vlag Brutalismus 3000 Invites onder meer Boys Noize, DJ Hyperdrive, Lúcia Lu, Raven, Rebekah en Salomeen.

Gou Talk by Peggy Gou
De afgelopen zondageditie van DGTL ADE bleek een gouden greep. Gou Talk by Peggy Gou is voor velen de perfecte manier om ADE spectaculair mee af te sluiten. Dit jaar keert Gou Talk voor een tweede maal terug, met onder meer Anz, Bambounou, Brain de Palma, Marie Montexier, Salamanda, Spray en natuurlijk Peggy Gou zelf.