Events

Cho kondigt een intieme show in Carré aan

Na twee uitverkochte shows in AFAS Live in 2023 en een uitverkochte poppodia-tour dit jaar met zijn band The Chosens, heeft Cho besloten eind dit jaar een intieme show in het Amsterdamse theater Carré te geven. Kaarten voor het concert, dat op 6 oktober plaatsvindt, zijn te koop vanaf 44,80 euro (inclusief servicekosten).

Al op jonge leeftijd betrad Giovanni Rustenberg, zoals Cho echt heet, de hiphopscene en maakte hij direct indruk. De uit de Bijlmer afkomstige artiest klinkt volwassen voor zijn leeftijd en kan zich technisch en charismatisch meten met zijn Amerikaanse voorbeelden. Met ongeëvenaarde flows van nonchalante precisie weet hij zijn naam tot op de dag van vandaag een vaste waarde te maken in ‘barbershop’-discussies over de beste rapper van Nederland.

Met hits als Ik Mis Je en Misschien Wel Hè heeft Cho de afgelopen jaren een stevige basis gelegd voor zijn naam in de Nederlandse hiphopgame. Zijn tracks genieten miljoenen streams en niemand kan om zijn creatieve stemgebruik, unieke flow en stijlvolle voorkomen heen.