Fashion

Zeeman lanceert een festivalcollectie gemaakt van hergebruikte artikelen

Zeeman heeft een festivalcollectie gelanceerd, bestaande uit items die volledig zijn gemaakt van hergebruikte artikelen. Samen met duurzame modeontwerpers Franck en Oxious is een complete collectie gecreëerd gemaakt van ingeruilde statiegeldtasjes en gebruikte bedrijfskleding. Met de items ben je dus niet alleen helemaal festivalproof, maar ook lekker duurzaam bezig.

Oxious en Fraenck staan bekend om hun duurzame aanpak en creatieve ontwerpen, wat perfect aansluit bij Zeeman’s streven naar circulaire en milieuvriendelijke producten. Speciaal voor Zeeman hebben beide merken unieke items ontworpen op basis van re-purpose: het hergebruiken van onderdelen van afgedankte stuks voor een nieuw item met dezelfde of een andere functie.

De collectie bestaat uit exclusieve items gemaakt van hergebruikte Zeeman bedrijfskleding en statiegeldtasjes. Zo zijn er van ingeruilde statiegeldtasjes festivalkleden, shirts, shorts en heuptasjes gemaakt. Ingezamelde Zeeman-bedrijfskleding is gebruikt voor nieuwe festival-looks zoals denim bandeautops en hooded tops, unisex mouwloze vesten en denim schoudertassen.

Alle items zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De prijzen liggen tussen de 9,99 en 34,99 euro.