Fashion

Na de sneakers lanceert Zeeman nu ook een kledingcollectie

Afgelopen maandag kon je op Soundflow lezen dat Zeeman twee sneakers heeft gemaakt: een high-end sneaker en een budget sneaker. Het zijn allebei goede schoenen, alleen het prijsverschil is enorm. Inmiddels is online een ware run ontstaan. Iedereen wil de exclusieve Hybrid Z hebben.

De sneaker, met een verkoopprijs van 200 euro, kon men tot en met vandaag 12:00 uur proberen te bemachtigen via een zogenaamde online raffle. Binnen enkele uren stond de teller op vele duizenden online inschrijvingen, terwijl er maar 150 paar – van de totale oplage van 500 stuks – via deze weg zullen worden verkocht. De overige exemplaren worden verdeeld tussen twee pop-up stores in Amsterdam (Hobbemastraat 3) en Antwerpen (Kloosterstraat 60), die op 31 mei, 1 en 2 juni open zijn. In de tijdelijke winkels is tevens de Basic Z, de budget sneaker van 12,99 euro, te koop.

Is het jou niet gelukt om een van de sneakers te bemachtigen? Wees niet getreurd, want vrijdag om 15:00 wordt er ook een kledingcollectie gelanceerd. De collectie bestaat o.a. uit t-shirts, sweaters, sweatpants, slippers, sokken en een heuptasje. Alle items zijn alleen online beschikbaar. Op de bovenstaande foto zie je alvast een kleine preview.