Events

DGTL kondigt de volledige line-up aan

De line-up van DGTL Amsterdam, dat vorige maand werd verplaatst naar september, is vandaag gepresenteerd. Het festival, dat op 11 en 12 september plaatsvindt op de NDSM-werf, heeft 83 namen op het programma staan en is muzikaal een van de meest eclectische edities tot nu toe. DGTL was binnen enkele uren uitverkocht. Wel zijn er nog enkele tickets beschikbaar voor de zondag.

Ondanks de onzekerheid en de onduidelijkheid die er nog altijd is omtrent het coronavirus, is DGTL er zeker van dat de behoefte aan festivals groot is en we met zijn allen een prachtige zomer tegemoet kunnen gaan. Daarom wordt er vol vertrouwen aan de 2021-editie gewerkt.

De line-up sluit naadloos aan bij de sprong voorwaarts die DGTL dit jaar maakt onder de noemer ‘A new cycle’. Smaakmakers zijn onder meer technoreus Ricardo Villalobos, het Britse DJ-duo CamelPhat en het Nederlandse podiumdebuut van Love Minus Zero, de vorig jaar gepresenteerde collab van Tiga en Hudson Mohawke. De volledige line-up check je hierboven.