Videos

Check hier de nieuwe samenwerking van P!nk en Rag’n’Bone Man

P!nk en Rag’n’Bone Man hebben samen de single Anywhere Away From Here uitgebracht. Het nummer zal op Rag’n’Bone Mans nieuwe album Life By Misadventure staan, dat op vrijdag 7 mei verschijnt.

P!nk ontmoette Rag’n’Bone Man tijdens haar tour door Europa in 2017. “Ik was al verliefd geworden op zijn prachtige stem en daarna ontdekte ik dat hij ook een prachtige ziel heeft. Vanaf toen wist ik dat ik ooit met hem wilde samenwerken”, aldus de Amerikaanse zangeres.

Vier jaar laten brengen P!nk en Rag’n’Bone Man hun duet Anywhere Away From Here uit, geschreven door Rag’n’Bone Man en onder meer zijn vaste co-schrijver Ben Jackson-Cook. Op het nummer zingen de twee artiesten hoe ze soms tijdens ongemakkelijke situaties zouden willen verdwijnen. “Sometimes I close my eyes and dream of somewhere else.”

Bij het nummer is een videoclip geschoten die zich afspeelt in The Duke Of York’s Theatre op West End in Londen. In de clip wordt het theater overgenomen door de natuur en brengen P!nk en Rag’n’Bone Man hun duet ten gehore in de wildernis. Regisseur van de video is Joe Connor, die eerder werkte met Coldplay en Sam Smith.