Videos

Ronnie Flex slaat de handen ineen met Emma Heesters

Ronnie Flex heeft voor zijn nieuwe single Alles Wat Ik Mis Emma Heesters gestrikt. Hij nam de allereerste versie al in 2018 op. De plaat bleef op de plank liggen, totdat vlogger Gio Latooy vorige maand een snippet van de track liet horen in een vlog. De inbox van Ronnie Flex ontplofte met verzoeken om Alles Wat Ik Mis alsnog uit brengen, waardoor Ronnie besloot het nummer nieuw leven in te blazen.

“Eigenlijk was ik niet van plan om nog iets met de track te doen, maar ik kreeg zoveel DM’s dat ik hem gewoon niet kon laten liggen. Om de track te finetunen, moest er nog wel een zangeres bij. Toen wist ik gelijk dat het Emma Heesters moest zijn. Ik vind haar een van de beste zangeressen van Nederland. Gelukkig had ze meteen zin om mee te doen. De volgende dag zaten we al samen in de studio”, aldus Ronnie over de samenwerking.

Alles Wat Ik Mis is een liefdesverklaring, zo vertelt de rapper. “Hij is voor haar gevallen, maar zij is nog onzeker. Ze heeft zeker ook gevoelens, maar ook angsten. Ze is bang dat het te snel gaat en wil het echt houden.”