Videos

Stromae begint midden in interview te zingen over zelfmoordgedachten

De Belgische singer-songwriter Stromae verraste gisteravond door midden in een interview op de Franse televisiezender TF1 een nieuwe single te onthullen. In het openhartige interview sprak de artiest over zijn burn-out en depressie. Hij vertelde zelfs zelfmoordgedachten te hebben gehad.

In antwoord op de vraag of muziek hem helpt om zich minder alleen te voelen, begon Stromae zijn nieuwe single L’enfer te zingen. De track gaat over eenzaamheid en de ernstige gevolgen daarvan, zoals zelfdoding.

“Ik ben niet de enige die helemaal alleen is, dat verzacht het een beetje. Maar ondanks alles voel ik me helemaal alleen. Soms heb ik zelfmoordgedachten, daar ben ik niet trots op. Soms denken we dat dit de enige manier is om ze het zwijgen op te leggen, deze gedachten die me door een hel laten gaan”, aldus de zanger in het autobiografische nummer.
Op 4 maart kunnen we meer nieuwe muziek verwachten, want dan verschijnt het nieuwe album van Stromae, getiteld Multitude. Ook gaat de singer-songwriter op tournee. Tijdens zijn tour bezoekt hij onder meer Amsterdam en Parijs.