Videos

Selah Sue kondigt haar nieuwe album ‘Persona’ aan

De Belgische zangeres Selah Sue heeft een nieuw album aangekondigd. Persona telt twaalf nummers en zal op 25 maart verschijnen. Vandaag krijgen we alvast een voorproefje met de nieuwe single Pills. Bij het nummer is een videoclip geschoten die je hieronder kunt checken.
Comebackalbum
Selah Sue brak in 2010 door. De afgelopen jaren werkte ze samen met grote namen als CeeLo Green, Childish Gambino, Diplo en J Cole. In 2016 nam de zangeres een pauze om zich te kunnen richten op het moederschap. Die periode gaf Selah de inspiratie om in 2020 de akoestische EP Bedroom uit te brengen. Persona is haar triomfantelijke comebackalbum waarop uiteenlopende genres samenvloeien en haar vele kanten centraal staan.

Therapie
Drie jaar geleden begon Selah Sue met een therapievorm waarbij delen van iemands psyche individueel worden aangesproken. In 2019, werkend aan nieuwe nummers in haar thuisstudio, realiseerde ze zich dat ze schreef vanuit het oogpunt van conflicterende karakters. Ze greep het idee aan als concept voor het nieuwe album. Het resultaat is een album dat even uniek en multi-dimensionaal is als Selah Sue zelf.

Haar nieuwste single Pills gaat over haar mening over de antidepressiva die ze sinds haar 16e voorgeschreven kreeg. “Dat is de zielige ik, verloren op zee”, zegt Selah Sue. “Lange tijd had ik het gevoel dat ik niet genoeg voelde, alsof ik gevoelloos was voor de wereld.”