Events

Win tickets voor de ‘Music Of The Spheres’-livestream bij Pathé

Coldplay live zien vanuit de comfortabele stoelen die ze bij Pathé hebben? Op 29 oktober kan het! De verbluffende Music Of The Spheres-wereldtournee is dan door middel van een livestream te beleven in de bioscoop. Vanuit Argentinië wordt het uitverkochte concert in het River Plate Stadion in Buenos Aires live opgenomen en wereldwijd vertoond.

De Britse band zal tijdens het concert klassieke hits uit hun carrière – zoals A Sky Full Of Stars, Fix You, The Scientist, Viva La Vida en Yellow – in een spectaculaire show van licht, laser en vuurwerk tot een verbindende beleving maken. De concertregistratie wordt geregisseerd door de veelgeprezen regisseur Paul Dugdale.

De Music Of The Spheres-wereldtournee krijgt lovende kritieken van zowel fans als critici. Bezoekers omschrijven het concert als een nacht voor in de geschiedenisboeken. Glasgow Evening Times spreekt zelfs van ‘de beste show op aarde’.

Fan van Coldplay en lijkt het jou leuk om Music Of The Spheres live te beleven in een Pathé-bioscoop? Wij mogen 3×2 tickets verloten. Het concert wordt op 29 oktober vertoond om 16:30 en 20:00. De kaarten die wij weggeven zijn voor de 20:00 uur voorstelling in de Grote Zaal in Koninklijk Theater Tuschinski (Amsterdam).

Meedoen aan de verloting doe je door een mailtje te sturen naar prijsvraag@soundflow.nl onder vermelding van ‘Coldplay’ met daarin jouw volledige naam. De winnaar zal per e-mail op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.