News

Bij de nieuwe Amsterdamse club iNN begint het feest al lekker vroeg

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van vroeg uitgaan. Je hoeft niet de hele avond te wachten tot je eindelijk de stad in kan en je hebt nog iets aan de volgende dag. Onlangs zagen we Desperados al een clubnacht organiseren voor vroege feestgangers. En volgende week opent er zelfs een nieuwe club in Amsterdam waar je al vanaf acht uur ’s avonds de dansvloer op kunt.

iNN
iNN, zoals de nieuwste revolutie in het Amsterdamse nachtleven heet, opent op 13 oktober aanstaande. Gelegen in het levendige hart van het Leidseplein, brengt iNN de allereerste 8PM-club naar Amsterdam, geïnspireerd door de microclubbing cultuur van wereldsteden als Berlijn, Londen en Tokio. Bij microclubbing begint het feest veel eerder, wat bijdraagt aan de intieme, gemoedelijke en sociale sfeer.

De microclubbing-ervaring van iNN begint om acht uur ’s avonds, iedere dinsdag tot en met zaterdag. En laat je vooral niet misleiden door het woord ‘micro’, want iNN biedt plek aan maximaal 800 gasten. De term slaat namelijk niet op de grootte van de plek, maar op het idee om al lekker vroeg van start te gaan.

Muziek
Bij iNN staan diversiteit en openheid centraal. En dat geldt ook voor de muziek: breed en gevarieerd, maar nooit willekeurig. Van soulvolle melodieën tot breakbeats, van dance klassiekers tot beukende house en alles daartussenin. De missie van de club is om een dynamische en levendige sfeer te creëren, waarin muziek geen grenzen kent, behalve kwaliteit en authenticiteit door middel van hoogstaande geluidssystemen en een zorgvuldig samengestelde programmering.

Ruimte
Het interieur van iNN is grotendeels geïnspireerd door destijds vooruitstrevende nachtclubs uit de zestiger jaren in Italië, zoals de Piper Club in Rome. Het is een samensmelting van het verleden en de toekomst. iNN is een ruimte, geen plek. De ruimte is namelijk divers, veelzijdig en grenzeloos. Bij iNN maak je deel uit van de ruimte, die je samen met de andere bezoekers vult én invult. Ontdek alle (geheime) kamers, doe alsof je thuis bent en verplaats de modulaire meubels. Daag elkaar uit en speel een spontaan pingpong toernooi, stil je lekkere trek met het snack assortiment uit de automaten en verlies jezelf op de dansvloer.

Meemaken? Tickets voor de opening zijn hier te koop. Voor een kaartje betaal je 10 euro, plus 1,20 euro administratiekosten.