Videos

Claude trapt 2024 af met de nieuwe single ‘Écoutez-moi’

Claude heeft een topjaar achter de rug. Na zijn megahits Ladada (Mon Dernier Mot) en Layla sloot de Nederlandse zanger 2023 af met Vas-Y (Ga Maar), een samenwerking met zijn muzikale helden Suzan en Freek. Nu luidt Claude het nieuwe jaar in met een gloednieuwe single. Écoutez-moi is, zoals je inmiddels van Claude gewend bent, een pakkende Nederlands-Franse popsong.

Claude maakte de single met Joren van der Voort en Arno Krabman, producers die ook bij zijn vorige hits betrokken waren. “Vorige zomer speelde ik Écoutez-moi al op een paar festivals en daar kreeg ik zulke leuke reacties op. Het is een heerlijk, vrolijk nummer, maar het is persoonlijker dan je denkt. De boodschap erachter is dat je ook met niets gelukkig kunt zijn. Ik heb de afgelopen maanden zelf erg genoten van het liedje en ben blij dat ik het nu kan delen en dat we er samen op kunnen dansen”, aldus de zanger.

De release van Écoutez-moi is de start van nóg een mooi hoogtepunt in de carrière van Claude. De zanger begint in maart namelijk met zijn eerste eigen clubtour. De tour is ondertussen helemaal uitverkocht.