Stuff

Win een limited edition OnePlus 5T voor je geliefde

Dus jij bent op zoek naar een uniek valentijnscadeau om je geliefde te laten zien wat die persoon voor je betekent? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte cadeau gevonden. OnePlus komt namelijk vandaag met een limited edition van hun nieuwste smartphone. De OnePlus 5T Lava Red verschijnt in een warme rode kleur. Of moeten we zeggen: de kleur van de liefde?

De OnePlus 5T is de opvolger van de OnePlus 5 en wordt door critici omschreven als ‘de beste Android-telefoon van dit moment’. Het toestel combineert superieure hardware- en software-updates, met een hogere resolutie, 18:9 display, verbeterde cameraprestaties in omstandigheden met weinig licht, en talrijke nieuwe functies. De naadloze aluminium behuizing zorgt daarnaast voor een stijlvol design, waarbij alles tot in de fijnste puntjes is uitgewerkt.
Omdat wij fan zijn van OnePlus, en wij jou graag helpen aan het perfecte valentijnscadeau, geven wij een OnePlus 5T Lava Red weg. Wat je moet doen om kans te maken op het toestel? Heel simpel: stuur een mailtje naar prijsvraag@soundflow.nl met daarin jouw eigen e-mailadres en die van je vriend(in). Vertel ons vervolgens waarom je hem of haar het cadeau gunt en wie weet hebben wij op Valentijnsdag wel goed nieuws voor je geliefde.