Fashion

Kom racen bij Black Bananas en win een tegoedbon t.w.v. 750 euro

De nieuwe lente- en zomercollectie van Black Bananas is uit. Om dit te vieren organiseert het Nederlandse streetwear label een racewedstrijd in de Black Bananas brandstore in de Westfield Mall. Op 11, 12 en 18 maart staat er een race simulator in de winkel. De fanatiekelingen met de snelste tijd mogen het op 19 maart opnemen tegen TikTokker Glen Fontein. De winnaar ontvangt een tegoedbon met een waarde van maar liefst 750 euro.

Lente- en zomercollectie 2023
De racewedstrijd komt niet uit de lucht vallen. De nieuwe collectie van Black Bananas staat namelijk volledig in het teken van Monaco en het wereldberoemde circuit dat daar is te vinden. De collectie draagt dan ook de naam ‘Monaco Memories’.

Wesley Balnikker, oprichter van Black Bananas, vertelt over de sfeer achter de collectie: “We bezochten de ATP-tenniswedstrijden met uitzicht op zee. Overdag liepen we in een zomerse bries door de haven van Monaco, overweldigd door de luxe en glamoureuze levensstijl. Weken later keerden we terug en zagen we de Formule 1-auto’s door de straten racen, keken we naar de grote luxe jachten in de haven en de mensen die vanaf hun schepen de Grand Prix volgden. s’ Avonds waagden we een gokje in het Monte Carlo Casino, om ons vervolgens tot zonsopkomst in een luxueuze club te vermaken.”

Deze sfeer is terug te zien in de items. De eerste drop is nu uit en dient als een overgang van de winter naar de zomer. Je vindt in deze collectie veel trainingspakken en tracksuits, geïnspireerd op het circuit. De tweede drop verschijnt hartje zomer en kent veel korte zomersets, geïnspireerd op het chique Monte Carlo. De items zijn perfect voor een vakantie naar een luxe bestemming, zonder in te leveren op comfort.

Racewedstrijd
Lijkt het jou wel wat om voor 750 euro aan kleding te shoppen bij Black Bananas? Stap dan op 11, 12 of 18 maart in de race simulator in de Black Bananas brandstore in de Westfield Mall en zorg dat jij de snelste tijd rijdt. Zit je bij de top 5? Dan neem je het op 19 maart op tegen content creator Glen Fontein in de final race. Heb jij de snelste tijd in één ronde? Dan win je een tegoedbon van 750 euro. In de store ontvang je ook een kortingsvoucher voor Go!Gaming.