Culture

Deze 8 series kun je binnenkort op Netflix kijken

De eerste vier maanden van het jaar zitten er alweer op. En dat betekent dat Netflix aangevuld gaat worden met nieuwe seizoenen van je favoriete series. Daarnaast kunnen we kennismaken met een aantal nieuwe series. Hieronder vind je acht aanraders die binnenkort starten.

Anne
Een mishandeld weeskind met grote passies vindt een onverwacht thuis bij een geharde, ongehuwde vrouw en haar vrijgezelle broer. De serie Anne is gebaseerd op het boek dat we hier kennen als Anne Van Het Groene Huis en kun je vanaf 12 mei op Netflix zien.

Fuller House
Full House was een van de meest succesvolle sitcoms van de jaren 80. De leukste familie uit San Francisco stopte in 1995 met de serie, maar keert binnenkort weer (bijna) volledig terug in de serie Fuller House. Een exacte datum is nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt dit ergens tussen mei en juli.

GLOW
GLOW staat voor Gorgeous Ladies Of Wrestling. Deze nieuwe serie gaat over een werkloze actrice uit Los Angeles. Ze kan maar met moeite haar hoofd boven water houden en stort zich als laatste kans in de wereld van het worstelen. Het eerste seizoen is vanaf 23 juni te bekijken.

House Of Cards (seizoen 5)
Op 30 mei is het alweer tijd voor het vijfde seizoen van House Of Cards. In de populaire politieke dramaserie doet een meedogenloos congreslid er alles aan om Washington D.C. te veroveren. De eerdere seizoenen zijn beloond met een Emmy- en Golden Globe-award.

Master Of None (seizoen 2)
In het tweede seizoen van Master Of None keert de 30-jarige acteur Dev terug in New York na een lange reis. Hij wordt vrijwel direct geconfronteerd met verschillende uitdagingen op het gebied van familie, werk en een complexe relatie. Vanaf 12 mei kun je de nieuwe afleveringen zien.

Orange Is The New Black (seizoen 5)
Orange Is The New Black vertelt het verhaal van een gegoede New Yorkse die in een vrouwenbajes belandt door een misdaad uit haar verleden. Bijzonder is dat het op 9 juni te verschijnen seizoen zich afspeelt in slechts drie dagen, terwijl de eerste vier seizoenen zich afspeelden over een veel langere periode.

Orphan Black (seizoen 5)
In juni verschijnt het vijfde en tevens laatste seizoen van Orphan Black. De serie gaat over Sarah, die getuige is van de zelfmoord van haar dubbelgangster. Vervolgens neemt ze de identiteit van de overledene aan en gaat er een wereld aan geheimen voor haar open.

The Keepers
Wie heeft zuster Cathy vermoord? Dat is de vraag die centraal staat in The Keepers. De docuserie valt dan ook net als Making A Murderder in de categorie true crime en draait om een onopgeloste moord op een non in de Amerikaanse stad Baltimore in de jaren ’60. De zeven afleveringen zijn vanaf 19 mei te streamen.